Kao što je i obećala: Pogledajte Madonin novi spot “Bitch I’am Madonna” (video)

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao što je i obećala: Pogledajte Madonin novi spot “Bitch I’am Madonna” (video)

 

Kao što je i obećala, Madona je juče nakon kratkog tizera na Instagramu, premijerno na platformi Tidal predstavila svoj najnoviji spot za pesmu Bitch I’am Madonna.
Ovaj spot ima sve: srednji prst Majli Sajrus, Madonu koja ljubi prezgodnog muškarca, žene u toplesu koje se ljube u kadi, brejkdens, neon puppets koji pevaju, Moschino kostime i još dosta toga… Da li je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ovo povratak, ali onaj pravi?
Madona ne bi bila krunisana i jedina kraljica pop muzike koju priznajemo da u spotu nije okupila plejadu zvezda i kolega na čelu sa Bijonse i Kanje Vestom učinivši ovaj video epskim i nezaboravnim!
Video počinje sa tri devojčice koje pevaju obučene u haljine u stilu Madoninog izgleda iz Like a virgin spota. Već u sledećoj sceni vidimo Madonu, takođe obučenu u stilu osamdesetih sve sa kosom čiji su krajevi ofarbani u neon pink boju, tigrastim haljinom i rockerskom jaknom u drečavoj pink boji, kako se izvlači iz unutrašnjosti neon hotela/kluba, ljubeći zalutale prolaznike i igrajući sa plesačima koji nose policijske uniforme.
U tim trenucima primećujemo Ritu Oru, Krisa Roka, Diploa i Aleksandra Vanga. Ceo spot obiluje zaraznom koreografijom i atmosferom jedne žurke na kojoj bismo ludovali do zore.
Video potpisuje Madonin dugogodišnji saradnik Jonas Akerlund, a snimljen je u baru na samom vrhu Standard hotela.
Pogledajte:

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kao što je i obećala: Pogledajte Madonin novi spot “Bitch I’am Madonna” (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2015

Kao što je i obećala, Madona je juče nakon kratkog tizera na Instagramu, premijerno na platformi Tidal predstavila svoj najnoviji spot za pesmu Bitch I’am Madonna...Ovaj spot ima sve: srednji prst Majli Sajrus, Madonu koja ljubi prezgodnog muškarca, žene u toplesu koje se ljube u kadi, brejkdens,...

Nastavak na Scandal.rs...

Ovako izgleda kada Madona pravi žurku, a gosti su Bijonse, Keti, Majli, Kanje…

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Jun.2015, 09:01

Nakon nekoliko tizera, pa čak i jednodnevnog odlaganja premijere prvobitno najavljene za 16. jun, Madona je najzad predstavila spot za pesmu „Bitch I’m Madonna“. Foto: Guliver/Getty Images Reč je o trećem singlu sa njenog aktuelnog albuma „Rebel Hearts“, a spot je režirao njen dugogodišnji...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.