Kako najlakše prepoznati bakterijsku infekciju: Ovo su simptomi

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 18:10

Kako najlakše prepoznati bakterijsku infekciju: Ovo su simptomi

Pevačica Madona puštena je iz bolnice nakon što je pre nekoliko dana hospitalizovana zbog ozbiljne bakterijske infekcije pa je čak bila na intenzivnoj nezi, izjavio je njen menadžer Gaj Oseari. Zbog lošeg stanja bila je primorana da odloži turneju. Kako donosi India Times, bakterijska infekcija uzrokovana patogenim bakterijama vrlo je opasna i može rezultirati pojavom sepse, stanja opasnog po život.

Koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << simptomi bakterijske infekcije i kako je uopšte možemo prepoznati pre nego što se naše stanje zakomplikuje? Kako navode lekari, postoji nekoliko znakova koji mogu ukazivati na bakterijsku infekciju u našem organizmu. Oni uključuju sledeće:

- povišenu temperaturu

- umor

- natečene limfne čvorove

- glavobolju

- mučninu

- povraćanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.