HUMANOST I DALJE POSTOJI! Madona podelila EMOTIVAN snimak iz ITALIJE, pa se obratila svima  (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 14:26

HUMANOST I DALJE POSTOJI! Madona podelila EMOTIVAN snimak iz ITALIJE, pa se obratila svima (VIDEO)

Treba ostati čovek.

Pevačica Madona, često se oglašavala proteklih dana iz izolacije iznoseći svoje stavove po pitanju situacije vezane za korona virusa, ali je i delila sa svojim pratiocima razne fotografije, obaveštavajući ih kako ona provodi vreme u karantinu.

 Ovoga puta, Madona je podelila jedan dirljiv video sa scenama iz Italije, gde su postavljene "korpe solidarnosti", u koje građani mogu da ostave obrok i slično i da time pomognu ljudima koje je kriza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa korona virusom naviše pogodila.

God Bless you Italy 🇮🇹 ............ #quarantine #covid19 #italy #staysafe #stayhome

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана 2. Апр 2020. у 4:12 PDT

- Italijo, Bog te blagoslovio - napisala je pevačica.

Ovaj video je naišao na podršku Madoninih pratilaca iz raznih delova sveta. Neki su istakli da je ovo scena iz Napolija, dok su se mnogi složili da bi trebalo da se ljudi ugledaju na Italijane u ovoj krizi koja je sve zahvatila.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.