Izvor: Kurir, 07.Avg.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbaljska buna zbog koncerta

Meštani grbaljskih sela, revoltirani ponašanjem opštine Budva, koja je bez znanja vlasnika zemljišta u Mrčevom polju, u zaleđu plaže Jaz, počela izgradnju fudbalskih terena i koncertnog prostora na kome gostuju svetski poznati pevači, traže od države zaštitu, a najavili su i da će se samoorganizovati. Oni će, naime, pokrenuti sudski postupak i staviti zabranu na korišćenje zemljišta, pa je pitanje da li će i najavljeni koncert Madone u septembru biti održan.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meštani dovode u pitanje Madonin koncert na Jazu

Izvor: Blic, 07.Avg.2008

Meštani grbaljskih sela doveli su u pitanje održavanje koncerta svetske mega zvezde Madone na plaži Jaz u septembru, navodeći kao razlog nekorektno ponašanje Opštine Budva, pišu podgoričke "Vijesti".....Grbljani tvrde da ih ponižava to što se sve aktivnosti oko Madoninog nastupa sprovode na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.