Gandalf isprozivao nepristojnu Madonu! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gandalf" isprozivao nepristojnu Madonu! (VIDEO)

Pevačica je gostovala u emisiji zbog koje su je mnogi označili kao "nepristojnu" zbog neprijatnih komentara koje je upućivala voditelju i drugim gostima.

Madona je bila gošća u emsiji britanskog voditelja Grejama Nortona, gde se ponela tako da su društvene mreže preplavili komentari o tome da im je bilo neprijatno i da gledaju ovu epizodu.

"Nepristojna, tašta, nepodnošljiva i izgledala je smešno", opisao ju je drugi voditelj Pirs Morgan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nakon što je odgledao emisiju, a ostali su se složili i žalili "jadnog" Grejama Nortona koji se sve vreme trudio da bude fin i "izvuče situaciju".

Ali, šta se tačno dogodilo?

Madona je prvo bila užasnuta što "deli kauč" sa drugim gostima i prokomentarisala da nije navikla na to. Potom je pitala voditelja "šta mu se dogodilo sa odelom", kao i da li bi želeo "da joj spusti korset".

"Grejam je takav profesionalac, ali ništa nije moglo da spasi ovaj neprijatni haos", "Prvi put nisam mogao da odgledam Grejamovu emisiju do kraja" i "Intervju sa Madonom je tako neprijatan", samo su neki od komentara gledaoca.

Gandalf ne ide na venčanja!

Onda se gostima u emisji pridružio i čuveni ser Ijan Mekelen, a mnogi su se složili da je Madona ispala nevaspitana kada je rekla da ne može da se seti upoznavanja sa njim.

Kada je Ijan potom pričao o nedavnoj proslavi 80. rođendan i tome kako su mu došli i prijatelji iz Los Anđelesa, ona je dobacila: "Ja nisam", na šta joj je glumac odgovorio: "Nisi, jer nisi bila pozvana, pošto se ne sećaš da si radila sa mnom".

Da su priznali da su gej, ne bi zlostavljali nikoga!

Madona nije delovala zadovoljna ovom primedbom, iako su se svi ostali smejali, uključujući i glumca. Ovaj video još uvek nije dostupan na Grejamovom kanalu, ali iz ovog inserta možete videti Madonino čudno ponašanje.

Voditelj je morao nekoliko puta da ponavlja pitanja, a ona je čak u jednom trenutku rekla da nema fokus, jer "lekovi još uvek nisu proradili".



Izvor: YouTube/The Graham Norton Show
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.