Gaga i Madonna – problemi sa ruskom vladom!

Izvor: Tracara.com, 05.Avg.2013, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaga i Madonna – problemi sa ruskom vladom!

Zbog navodno neispravnih viza imaju problema sa ruskom vlašću Pevačice Madonna i Lady Gaga imaju problem sa ruskom vladom. Naime, rusko tužilaštvo razmatra podnošenje krivične prijave protiv poznatih pevačica, zbog sumnje da su pevačice ušle u Rusiju sa neispravnim vizama.Pevačice su optužene za iste prekršanje: navodno su ušle u Rusiju sa neispravnim vizama, čija je namena bila kulturna razmena, a ne komercijalna aktivnost, što su njihovi koncerti svakako bili. Cela inicijativa pokrenuta je od strane Vitaly Milonova, jednog od najžešćih protivnika pripadnika LBGT zajednice u Rusiji, koji je svojevremeno pokušao da optuži Gagu i Madonnu za promociju “sodomije, homoseksualnosti i biseksualnosti među maloletnicima”.Koncertne agencije iz Rusije, koje su u prošlosti organizovale koncerte poznatih svetskih zvezda, u strahu su da će ovaj potez tamošnjih vlasti uticati na koncertne aktivnosti zapadnih zvezda u njihovoj zemlji.Redakcija Tracara.com Foto: Prettierthanperez.com
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gaga i Madona u problemima s ruskom vladom

Izvor: B92, 05.Avg.2013

Kako mediji navode, rusko tužilastvo razmatra da podnese krivične prijave protiv Madone i Lejdi Gage zbog sumnje da su u boravile u Rusiji sa nevažećim vizama.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.