Bog me je pitao da li želim da pođem s njim

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 09:04

"Bog me je pitao da li želim da pođem s njim"

Američka pop pevačica Madona otkrila je da je prva reč koju je izgovorila nakon što se probudila iz indukovane kome usled bakterijske infekcije prošle godine, bila "ne".

"Prilično sam sigurna da me je Bog pitao da li želim da pođem s njim, a ja sam rekla 'ne, ne' ", rekla je pevačica.

Svoju borbu s bolešću, zbog koje je četiri dana provela u komi, opisala je kao "zastrašujuću" i dodala je da nije imala snage da hoda, piše Skaj njuz.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Madona se zahvalila svom doktoru, Dejvidu Agusu, koga je, kako tvrdi, svakodnevno pitala kada će se ponovo osećati normalno. Savet doktora je, kaže Madona, bio da izađe na sunce i da će uz pomoć vitamina D, njeni bubrezi nastaviti da rade.

"Bilo je čudno osećati se kao da nemaš kontrolu. Moja lekcija je bila da naučim da pustim da stvari idu svojim tokom", dodala je Madona.

Ona je pohvalila i svoje šestoro dece, koja su joj pružala podršku tokom oporavka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.