Aleksandra srpska Madona

Izvor: Blic, 24.Sep.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra srpska Madona

Novosađanka Aleksandra Hošek izabrana je za najbolju Madoninu dvojnicu na finalnom takmičenju održanom u diskoteci „Amnezija" u nedelju. Ona će, kao i mnogi Novosađani, prisustvovati koncertu kraljice popa na Jazu 25. septembra, a velika karaoke žurka bila je samo zagrevanje za najavljeni spektakl.



Takmičenje za Madoninu dvojnicu održano je u osam gradova u Srbiji, a završno je karaoke žurkom priređenom u Novom Sadu. Sve Madonine dvojnice će na koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i uživanje u VIP loži putovati „Night fever" dabldekerom.

Aleksandra Hošek se na izbor prijavila na nagovor svog supruga, a od prve karaoke večeri u „Bastionu" očekivala je samo dobru zabavu. Ipak, izvođenjem hitova „Like a Prayer", „La Isla Bonita" i „Material Girl" osvojila je simpatije i žirija i publike.

- Jednostavno, ličim na Madonu od svoje 13. godine i to mi govore svi koji me upoznaju, pa su me muž, kumovi i prijatelji nagovorili da se prijavim. Ličim na Madonu u svakoj njenoj fazi, a nikada se nisam trudila da bude tako. Mnogo pre ovog izbora smo odlučili da idemo na koncert, a ovako može da bude samo još zanimljivije - kaže Aleksandra Hošek.

Karaoke finale bilo je odličan uvod u koncert, a Madonine dvojnice će na koncert na Jazu putovati autobusom „Night fevera".

- Na finalnoj karaoke žurci u „Amneziji" bilo je zaista odlično jer su svi bili super raspoloženi, a posle zvaničnog takmičenja, kada su se svi malo opustili, i momci su se dohvatili mikrofona. Sve devojke dobijaju VIP ulaznice i prevoz na koncert našim dabldekerom „Night fevera", gde je uvek u toku žurka, a Aleksandra, koja je izabrana za Madoninu dvojnicu, nagrađena je offroad četvorotočkašem - kaže Dragan Đorđević iz „Komune".

Novosađani koji još nisu kupili karte, a Madonin koncert u Srbiji ili nekoj zemlji iz okruženja čekaju već godinama, kažu da će u Budvu sigurno otići, makar i naslepo.

- Ne mislim da je Madona najbolja pevačica na svetu, ali sigurno pravi spektakl koji ne treba propustiti. Nažalost, nemam novca za kartu, ali još pre više od mesec dana sam se dogovorila s društvom da idemo, pa šta bude. Na svim velikim koncertima se dešava da na ulazu tapkaroši prodaju karte po mnogo nižim cenama. Nas petoro krećemo kolima 24. septembra, a ako ne uspemo da se snađemo za ulaz, bar ćemo biti blizu - kaže Magdalena Jovanović.

Turistička agencija „Lufthanza" jedna je od retkih koja se dosetila da napravi aranžman za Madonin koncert na Jazu. Ipak, interesovanje nije veliko, kažu u agenciji, jer su malo zakasnili s ponudom.

- Nema preteranog interesovanja iako je kompletan aranžman izuzetno povoljan jer su najveći fanovi kupili karte čim su puštene u prodaju, a mi smo s ponudom izašli tek krajem avgusta. Aranžman košta 145 evra, a u cenu su uračunati autobuski prevoz, noćenje s večerom i doručkom u „Naftagasovom" hotelu u Bečićima i ulaznica za koncert. Polazi se 24. septembra u 20 sati, a još primamo prijave - kaže Milan Golušin iz „Lufthanze".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.