ZAGLAVILA MU SE SEKS-IGRAČKA U TELU: Umro jer ga je bilo sramota da ode kod lekara

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGLAVILA MU SE SEKS-IGRAČKA U TELU: Umro jer ga je bilo sramota da ode kod lekara

Pedesetogodišnjak kom se vibrator zaglavio u telu nije mogao da se pomeri sa sofe neko vreme.

Pošto ga je prijatelj posavetovao da zove pomoć, Najdžel Vilis je to uradio te je odveden u bolnicu Lewisham, u Londonu. Inače, imao je dijabetes i odmah je smešten na intenzivnu negu pošto je doživeo septički šok.

Lekari su mu u anusu našli strano telo, vibrator, koji je po slobodnoj proceni lekara tu stajao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nekoliko dana pre nego što je Najdžel primljen u bolnicu. Prijatelj je pozvao lekare kada se Vilis žalio na vrtoglavicu, temperaturu, i nemogućnost da ustane sa kreveta čitavih pet dana.

Kako su vesti prenele, lekari nisu uspeli da ga spasu, i umro je dva meseca posle 'nesreće'.

O ovom slučaju, pisao je danas DailyMail.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Vibrator mu se zaglavio u anusu, nije smeo da traži pomoć!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2014

Nakon pet dana prijatelj je pronašao Nigela Vilisa (50) u sobi i naterao ga da ode kod lekara. Međutim, iako su lekari posle višečasovne operacije uspeli da izvuku strano telo iz organizma, nakon nekog vremena on je preminuo ..Nigel Vilis (50) je preminuo nakon što mu se vibrator zaglavio u anusu,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.