U STANU PRONAĐENO TELO STARIJEG MUŠKARCA: Na telu je imao čitav niz ubodnih rana, POLICIJA UPUTILA VAŽNU PORUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 23:04

U STANU PRONAĐENO TELO STARIJEG MUŠKARCA: Na telu je imao čitav niz ubodnih rana, POLICIJA UPUTILA VAŽNU PORUKU

Policija traga za ubicom.

Policija traga za ubicom u bekstvu nakon što je 66-godišnji muškarac nasmrt izboden u stambenoj zgradi u severnom Londonu u Velikoj Britaniji.

Policajci su u petak uveče pozvani u zajednički stambeni prostor u Enfieldu u Londonu.

Muškarac je zatečen sa teškim ubodnim povredama i konstatovana je smrt na licu mesta.

Detektivi su otvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istragu o ubistvu i kažu da žele da obaveste žrtvine najbližie rođake dok nastavljaju istragu.

Laura Nelson, specijalista za kriminal, rekla je: "Žrtva je izbodena u stanu i pronađena u zajedničkom delu bloka. Znam da će lokalni ljudi biti izuzetno zabrinuti zbog ovog tragičnog incidenta i mogu da ih uverim da posvećeni detektivi istražuju ovaj slučaj. Učinićemo sve što je u našoj moći da pronađemo ko je odgovoran za ovo ubistvo. Zahvalna sam meštanima koji su sinoć i jutros pomogli policajcima kada je naša istraga počela.

 - Oni će nastaviti da vide policiju kako radi u toj oblasti, uključujući forenzičare i druge stručnjake - dodala je ona, prenosi britanski Metro.

Izvor: Srbija Danas/ALO!/Milan Lovas/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.