U Australiji počelo odbrojavanje: Novak u glavnoj ulozi

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Australiji počelo odbrojavanje: Novak u glavnoj ulozi

U nedelju će u Londonu biti odlučeno ko će osvojiti treći ovosezonski Grend slem turnir, a do kraja sezone preostalo je još da bude odigran US open.

Organizacija tako velikih turnira traje mesecima o čemu svedoči i to da su u Melburnu već počeli sa odbrojavanjem do početka takmičenja u njihovom gradu, koje je zakazano za januar naredne godine.

Na promotivnom posteru, putem kog se podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je do Australijan opena ostalo još šest meseci nalazi se šesostruki šampion Novak Đoković.

Winding down the clock with our 6x #AusOpen champion, @DjokerNole. pic.twitter.com/hmRDImNZBH— #AusOpen (@AustralianOpen) July 15, 2017

Podsećamo da je srpski teniser morao da preda četvrtfinalni meč Vimbldona Tomašu Berdihu zbog povrede lakta, koja ga muči već neko vreme, i veliko je pitanje u kom smeru će se dalje odvijati njegova dalja karijera. Da li će biti duže pauze zbog eventualne operacije i koliko bi oporavak mogao da potraje to trenutno niko ne može ni da pretpostavi.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.