Trener Fulama o Mitroviću: Po svaku cenu je hteo, to nije normalno

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 19:41

Trener Fulama o Mitroviću: Po svaku cenu je hteo, to nije normalno

Trener Fulama Marko Silva potvrdio je ono što se uveliko znalo – Aleksandar Mitrović napušta London.

Portugalski stručnjak je govorio na konferenciji za medije posle ubedljivog poraza njegovog tima u drugom kolu Premijer lige protiv Brentforda (0:3), kada je potvrdio odlazak srpskog napadača.

"Mitrović nije bio u timu jer prethodnih dana nije trenirao sa ekipom. On je na putu da napusti klub. Dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam informaciju i potvrdu da će otići iz Fulama u Al Hilal, pošto su klubovi postigli dogovor. Završila se Mitrovićeva era u Fulamu. Po svaku cenu je želeo da napusti klub. Ako me pitate da li bi fudbaleri trebalo da se ponašaju ovako, ne, to nije normalno", rekao je Silva.

Pre toga se Mitrovićevo ime nije našlo na spisku za pomenutu utakmicu u engleskom šampionatu, a pouzdani novinar Fabricio Romano je potvrdio da će uskoro biti promovisan kao novi igrač Al Hilala.

Tamo će potpisati trogodišnji ugovor prema kom će zaraditi ukupno 75 miliona evra. Sad već njegov bivši klub će na ime obeštećenja zaraditi preko 50 miliona evra.

Inače, i sam Silva je imao unosnu ponudu iz Saudijske Arabije, ali je odlučio da ostane u Fulamu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Menadžer Fulama razočaran u Mitra: Uradio je sve samo da ode!

Izvor: 24sedam.rs, 19.Avg.2023

Marko Silva posle ubedljivog poraza od Brentforda potvrdio da srpski napadač odlazi u Al Hilal

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.