Tako je govorio prorok Teri - Arsen(al)e, sreća tvoja što imaš Petra Čeha! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2016, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako je govorio ''prorok'' Teri - Arsen(al)e, sreća tvoja što imaš Petra Čeha! (video)

Sećate li se šta je kapiten Čelsija Džon Teri rekao kada je Arsenal došao po Petra Čeha?

Češki golman po ko zna koji put spasio je ekipu Arsenala ove sezone.

Petr Čeh je sa nekoliko fantastičnih intervencija sačuvao svoju ekipu na teškom gostovanju Stouku i zasluženo je proglašen za igrača utakmice.

Kada premotamo malo film unazad, jasno ćemo videti da je Petr Čeh direktno sačuvao veći broj bodova svojoj ekipi od kako je letos stigao u severni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deo Londona.

Kada premotamo još malo unazad, setićemo se šta je govorio ''prorok'' Džon Teri kada je Arsenal pokazao interesovanje za Čeha.



"Postoji priča da je Arsenal zainteresovan za Petera Čeha i, ako ga dobiju, sigurno je da će biti dosta jači. On je u stanju da im spasi 12 do 15 bodova''
, rekao je Teri.

Današnja partija Petra Čeha još jedna je u nizu zbog koje će sigurno, uz Mesuta Ozila, biti najzaslužniji ako se pehar prvaka Engleske vrati u vitrine Arsenala.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.