TRPAJU SE GDE IM NIJE MESTO: London se priključuje evropskim sankcijama Belorusiji, iako je u periodu postbregzita

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 19:57

TRPAJU SE GDE IM NIJE MESTO: London se priključuje evropskim sankcijama Belorusiji, iako je u periodu postbregzita

Od izbora u Belorusiji traju protesti sa zahtevom da Lukašenko podnese ostavku, jer opozicija smatra da je na predsedničkim izborima došlo do krađe glasova.

Velika Britanija prihvata sankcije EU Belorusiji kao svoje, iako evropski propisi više nisu na snazi u postbregzit tranzicionom periodu, izjavio je jedan visoki britanski zvaničnik.

Nešto ranije je britanski šef diplomatije Domink >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rab izjavio da je ponovni izbor beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka rezultat "prevare" i da će britanska vlada sarađivati sa svojim međunarodnim partnerima kako bi se sankcionisali odgovorni zvaničnici Belorusije.
Pogledaj vesti o: London,   Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika Britanija se priključuje evropskim sankcijama Bjelorusiji

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2020

Velika Britanija prihvata sankcije EU Bjelorusiji kao svoje, iako evropski propisi više nisu na snazi u postbregzit tranzicionom periodu, izjavio je jedan visoki britanski zvaničnik.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.