Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2024, 21:06

Skandal u bolnici u kojoj je lečena Kejt Midlton, zaposleni se suočavaju sa ozbiljnim optužbama

U bolnici u kojoj je lečena Kejt Midlton dogodila se povreda bezbednosti, jer je osoblje te ustanove optuženo da je pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji.
Nakon što se utvrdilo da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi kraljevskim beleškama, šefovi londonske klinike gde je princeza od Velsa podvrgnuta operaciji abdomena u januaru, pokrenuli su istragu o ovom događaju, piše Nova.rs.
Jedan od zaposlenih je rekao da je „ovo je velika povreda bezbednosti i neverovatna šteta za bolnicu, s obzirom na njenu neokaljanu reputaciju u lečenju članova kraljevske porodice“.
Kako piše Dejli Mejl, šefovi bolnice kontaktirali su odmah nakon ovih saznanja Kensingtonsku palatu i...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.