Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2024, 23:30

Ogroman skandal u bolnici u kojoj je liječena Kejt Midlton

Osoblje bolnice u kojoj je Kejt Midlton liječena optuženo je da je pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji, javlja Daily Mail.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEZAMISLIVA BRUKA U BOLNICI U KOJOJ SE LEČI KEJT MIDLTON: Jedan od zaposlenih uradio nešto nečuveno, "SVI SMO IZBEZUMLJENI"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024

Pokušao da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji...Osoblje bolnice u kojoj je Kejt Midlton lečena optuženo je da je pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji, javlja Dejli Mejl...Šefovi londonske klinike, gde je princeza od Velsa podvrgnuta planiranoj operaciji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Skandal u bolnici u kojoj je lečena Kejt Midlton, zaposleni se suočavaju sa ozbiljnim optužbama

Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2024, 21:06

U bolnici u kojoj je lečena Kejt Midlton dogodila se povreda bezbednosti, jer je osoblje te ustanove optuženo da je pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji.. Nakon što se utvrdilo da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi kraljevskim beleškama, šefovi londonske...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.