NEZAMISLIVA BRUKA U BOLNICI U KOJOJ SE LEČI KEJT MIDLTON: Jedan od zaposlenih uradio nešto nečuveno, SVI SMO IZBEZUMLJENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 23:30

NEZAMISLIVA BRUKA U BOLNICI U KOJOJ SE LEČI KEJT MIDLTON: Jedan od zaposlenih uradio nešto nečuveno, "SVI SMO IZBEZUMLJENI"

Pokušao da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji.
Osoblje bolnice u kojoj je Kejt Midlton lečena optuženo je da je pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji, javlja Dejli Mejl.
Šefovi londonske klinike, gde je princeza od Velsa podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena u januaru, pokrenuli su istragu nakon što se tvrdi da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi kraljevskim beleškama.
Jedan insajder je za Miror rekao: "Ovo je velika povreda bezbednosti i neverovatno štetna za bolnicu, s obzirom na njenu neokaljanu reputaciju u lečenju članova kraljevske porodice."
- Viši bolnički šefovi kontaktirali su Kensingtonsku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.