Siti “ugasio“ očajni Čelsi, strašan odgovor Pelegrinija nadmenom Murinju! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti “ugasio“ očajni Čelsi, strašan odgovor Pelegrinija nadmenom Murinju! (VIDEO)

Reprezentativci Srbije Branislav Ivanović i Nemanja Matić uklopili se u opšte sivilo u ekipi prvaka Engleske

Kakva fudbalska šamarčina Mančester Sitija aktuelnom prvaku Engleske Čelsiju! Građani su na svom terenu u velikom derbiju drugog kola engleske Premijer lige na svom terenu ubedljivo savladali londonske Plavce sa 3:0.

Čelsi je definitivno u velikim problemima od početka sezone, mnogo toga ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << štima u ekipi Žozea Murinja, Siti je odigrao vrhunsku utakmicu, a golovi Serhija Aguera, Vensana Kompanija i Fernandinja samo su bili kruna dobre taktike Manuela Pelegrinija.

Čileanski trener tako je tamo gde je najvažnije, na terenu, odgovorio na česte prozivke kolege sa klupe Čelsija koji bi u narednom periodu mogao više vremena da posveti sopstvenoj ekipi i rupama u istoj.

Sasvim dobru partiju u domaćoj ekipi pružio je reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov koji je odigrao svih 90 minuta.

Koliko je Čelsi bio inferioran u ovoj utakmici svedoči i podatak da je tek u 70. minutu gost uputio prvi udarac u okvir Sitijevog gola. Bio je to udarac Dijega Koste, ali je Džo Hart odlično intervenisao.

Nije trener Čelsija Žoze Murinjo nikako mogao da bude zadovoljan odbranom svoje ekipe, a na poluvremenu je umesto kapitena Džona Terija u odbrani uveo Kurta Zumu.

Siti je bio taj koji je od početka utakmice bio bolji rival, diktirao je tempo i u dobroj meri je “sabio“ Čelsi na njegovu polovinu, često i u sam kazneni prostor.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo nemoćan, Siti razbio Čelsi

Izvor: B92, 16.Avg.2015

Fudbaleri Mančester Sitija razbili su šampiona Čelsi 3:0 (1:0), u velikom derbiju Premijer lige..."Građani" su dominirali tokom svih 90 minuta protiv tima Žozea Murinja, čiji "bunker" ovaj put nije doneo rezultat i pored raspoloženog Asmira Begovića...Predvođeni Jajom Tureom i Serhiom Aguerom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.