Sa Prajda na daće: Ko je Milica Đurđić, partnerka premijerke Ane Brnabić?

Izvor: Luftika.rs, 19.Sep.2022, 13:30

Sa Prajda na daće: Ko je Milica Đurđić, partnerka premijerke Ane Brnabić?

Partnerka premijerke Ane Brnabić, Milica Đurđić, ponovo je dospela u žižu javnosti proteklog vikenda, pojavivši se najpre na šetnji u okviru Evroprajda u Beogradu, a potom je sa predsednicom vlade otputovala u London povodom sahrane britanske kraljice Elizabete II, piše Danas.
Kako je juče na sastanku sa zvaničnicima EU rekla predsednica Vlade, ona se zalagala za to da na ovogodišnjem Evroprajdu „svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << budu bezbedni“. Dodala je i da će je u šetnji predstavljati njena partnerka Milica, koja se zaista i pojavila u crvenom mantilu i privukla pažnju svih medija i prisutnih.
Foto: Danas Dan kasnije, premijerka je objavila fotografiju iz Londona, gde će prisustvovati sahrani britanske kraljice Elizabete, a na kojoj se ona zajedno sa Milicom upisuje u knjigu žalosti.








View this post on Instagram


















A post shared by Prime Minister Ana Brnabić (@anabrnabic)


Nakon što se saznalo da je Milica Đurđić u dugogodišnjoj vezi sa premijerkom Srbije, Anom Brnabić, usledili su brojni tekstovi o njenom izgledu, modnom stilu, kao i brojne fotografije sa kulturnih događaja koje su zajedno posećivale – od otvaranja Muzeja savremene umetnosti, do koncerta Beogradske filharmonije.
Tada smo saznali da je, kako su je tabloidi opisali, lepa, uspešna, pametna mlada doktorka.
Godine 2019. zajedno su se pojavile u šetnji na Paradi ponosa u Beogradu.
Posebnu pažnju je izazvala kada se saznalo da se podvrgla vantelesnoj oplodnji i da je trudna. Kada je rodila sina Igora, mediji nisu prestajali da pišu o tome. Za sada je Milica, po zakonima Srbije, samohrana majka.
Interesantno je da javno dostupnih podataka o Milici Đurđić gotovo i nema. Ono što znamo iz medija, partnerka Ane Brnabić bila je zaposlena u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, a navodno je studije medicine položila sa svim desetkama, i to u roku.
Posao je dobila na regularnom konkursu 2015, tvrde mediji, sa visokim prosekom i na osnovu znanja.
Od Džihana Abazovića, brata crnogorskog zvaničnika Dritana Abazovića, mediji su nedavno saznali da radi u njegovoj privatnoj Opštoj bolnici Biocell Hospital na Novom Beogradu kao šefica radiologije.
– Moja partnerka je individua za sebe, njen profesionalni život je njen profesionalni život, tako da nema potrebe da ja zloupotrebljavam govornicu Vlade Srbije da pričam o tome, kazala je nedavno Brnabićeva u Vladi Srbije, povodom Miličinog posla s Abazovićem.
Premijerka za svoju partnerku kaže da joj je najveća podrška u životu.
– Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak. Ona je, nažalost, postala javna ličnost, iako to nikada nije želela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama, jer je posao takav da se neumitno posledice i kritika mog života tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumevanje svih žrtava koje sa tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj zahvaljujem na tome, izjavila je svojevremeno Brnabićeva.
Prošle godine pojavila se na naslovnoj strani prestižnog časopisa L’Officiel Arabia, kada se i prvi i jedini put oglasila u medijima. Ona je u Dubaiju dala intervju u kom je govorila na koji način promoviše srpsku kulturu i umetnost.








View this post on Instagram


















A post shared by L'Officiel Arabia (@lofficielarabia)


– Volim modu, ali nisam njen rob. Ne pratim trendove. Oblačim ono što volim i ono u čemu se dobro osećam, rekla je Milica i dodala da najviše uživa na dva mesta u Beogradu – na hipodromu kod mosta na Adi i u Beogradskoj filharmoniji.
– Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli muziku i često idemo tamo zajedno, ispričala je Milica Đurđić.
Izvor: Danas
Brat Ane Brnabić zaradio 4,1 miliona evra iz budžeta pa se povukao da ne ispadne da nije fer

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.