Prinčevski par Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević i bajkovito venčanje na Oplencu (foto)

Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2016, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prinčevski par Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević i bajkovito venčanje na Oplencu (foto)

Prinčevski par Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević, nakon građanskog venčanja u Londonu, danas su izgovorili sudbonosno “da” u crkvi Karađorđevića na Oplencu, a slavlje je upriličeno na Belom dvoru.

Na crveni tepih Karađorđevića pristizale su brojne zvanice koje su prisustvovale prvom srpskom prinčevskom venčanju na Oplencu posle mnogo godina.

Фотографија корисника Milan Jovanovic (@m.jovanovic_photography) дана 23. Окт 2016. у 5:32 PDT
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO KRALJEVSKO VENČANJE NA OPLENCU: Princ Mihailo se svojoj princezi Ljubici zavetovao i pred Bogom

Izvor: Kurir, 23.Okt.2016

...Posle građanskog venčanja u Londonu, oni su se danas jedno drugom na večnu ljubav zavetovali i u pravoslavnoj crkvi..posle čega će biti upriličen svadbeni prijem na Belom dvoru..Crkveno venčanje u porodičnoj crkvi Karađaorđevića je u toku..Princ Mihailo, sin pokojnog NjKV princa Tomislava...

Nastavak na Kurir...

Veselje na Oplencu: Oženi se princ Mihailo

Izvor: Mondo, 23.Okt.2016

Prinčevski par Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević, nakon građanskog venčanja u Londonu, danas su izgovorili sudbonosno "da" u crkvi Karađorđevića na Oplencu...Foto: youtube/printscreen..Slavlje posle venčanja biće upriličeno u Belom dvoru...Princ Mihailo, sin pokojnog nj.k.v....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.