Pogba vežbao penale, Vest Hem ima mnogo razloga za žaljenje!

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba vežbao penale, Vest Hem ima mnogo razloga za žaljenje!

Biće povika na sudije, Junajted jedva pobedio sa 2:1 i preskočio Arsenal.

Solskjer je napravio pet izmena posle poraza od Barselone, nije bilo Šoa i Janga, posle dužeg vremena videli smo Roha, na drugoj strani "Čekićari" bez Arnautovića.

Posle desetak minuta Felipe Anderson je postigao gol, ali je Brazilac bio u ofsajdu. Posle dvadesetak minuta, penal za Junajted, Roho je uposlio Matu, start Snodgrasa, Pogba je precizan sa bele tačke, domaćin vodi. Mnogo ljutnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gostiju iz Londona, gol Andersona je sumnjiv, a penal nije postojao.

Do kraja poluvremena po nekoliko pokušaja na obe strane, a u nastavku su gosti stigli do izjednačenja. Felipe Andersonn je naplatio odbrani Junajteda, sačekao loptu na drugoj stativi i sproveo u mrežu.

Posle toga se Vest Hem dobro branio i mogao i da povede, ali se isprečio De Hea. Dva puta je za minut Antonio mogao da postigne gol, ali je fantastični Španac održao u igri Junajted.

I umesto vođstva gostiju, novi penal za Junajted, Marsijal je srušen, Rajan Frederiks je zakasnelo startovao, Pogba ponovo precizan, 2:1, njegov 13. gol u sezoni, "Đavoli" su tim kome je svirano najviše penala u ligi.

Junajted je preskočio Arsenal koji ima meč manje, i bod manje, sada je Solskjerov tim peti, kasne za Čelsijem dva koraka.

O popodnevnim mečevima možete čitati ovde.

PL - Mitar i drugovi šokirali "Karamele", velika pobeda Sautemptona, Kardif na ivici, "petarda" Bornmuta! https://t.co/rCd4TTykcx

— Sportske.net (@sportske) 13. април 2019.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.