Pobeda Zimonjića i Lodre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2011, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Zimonjića i Lodre

LONDON -

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra zabeležili su prvu pobedu na završnom Mastersu u Londonu, pošto su danas savladali indijsko-pakistanski par Rohan Bopana/Alsam Kureši sa 7:6 (8:6),6:3.

Sledeći rivali Zimonjića i Lodre biće Belorus Maks Mirni i Kanađanin Danijel Nestor.

Srpsko-francuski par je na startu takmičenja u B grupi izgubio od poljskog dubla Marijuš Firstenberg - Marcin Matkovski sa 2:1.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LONDON: Prva pobeda Zimonjića i Ljodre

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2011

Prvu pobedu na završnom Mastersu u Londonu zabeležili su Nenad Zimonjić i Mikael Ljodra. Srpsko–francuski tandem savladao je indijsko–pakistanski par Rohan Bopana/Alsam Kureši sa 7:6 (8:6),6:3.. . Sledeći rivali Zimonjića i Ljodre biće Belorus Maks Mirni i Kanađanin Danijel Nestor.. Srpsko–francuski...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Pobeda Zimonjića i Lodre

Izvor: Radio 021, 22.Nov.2011

Nenad Zimonjić i Mikael Lodra zabeležili su prvu pobedu na završnom Mastersu u Londonu, pošto su danas savladali indijsko-pakistanski par Rohan Bopana/Alsam Kureši 7:6 (8:6),6:3.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.