PRELEPO: Način na koji se Čelsi oprostio od Ivanovića pokazuje kolika je Bane legenda (VIDEO) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Feb.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELEPO: Način na koji se Čelsi oprostio od Ivanovića pokazuje kolika je Bane legenda (VIDEO) (FOTO)

Branislav Ivanović napustio je ekipu Čelsija i karijeru nastavlja u ruskom Zenitu. Nakon osam i po provedenih sezona u dresu “plavaca” iz Londona, Ivanović je ostavio trag koji će teško biti zaboravljen.
Ivanović je za Čelsi odigrao 377 utakmica, na njima je postigao 34 gola, što je svakako sjajna brojka za jednog defanzivca. Među tim golovima bez sumnje je najvredniji onaj koji je postigao protiv Benfike >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u finalu Lige Evrope, a koji je Čelsiju doneo trofej ovog takmičenja:

 
Ivanović je jedan od retkih fudbalera koji je dobio mesto na zidu “Stamford Bridža“:

A brojke u Premijer ligi i Ligi šampiona govore dovoljno:
FOTO: Goal.com FOTO: Goal.com Sve to je bilo dovoljno da mu Čelsi posveti jedan video, uz prikladan opis – Prava legenda Čelsija. Hvala ti!
A true Chelsea legend. #ThankYouIvanovic pic.twitter.com/mVejYmMaPK
— Chelsea FC (@ChelseaFC) February 1, 2017

The post PRELEPO: Način na koji se Čelsi oprostio od Ivanovića pokazuje kolika je Bane legenda (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.