Ozborn: Nesuglasice sa Atinom su prijetnja za svjetsku ekonomiju

Izvor: Capital.ba, 02.Feb.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozborn: Nesuglasice sa Atinom su prijetnja za svjetsku ekonomiju

LONDON, Neslaganje sa Grčkom predstavlja najveću prijetnju za svjetsku ekonomiju i sve strane moraju odgovorno da rade, izjavio je danas britanski ministar finansija Džordž Ozborn nakon razgovora sa grčkim kolegom Janisom Varufakisom. „Ove nesuglasice između Grčke i evrozone predstavljaju najveću prijetnju za svjetsku ekonomiju, a to je ujedno i prijetnja za Veliku Britaniju“, izjavio je Ozborn. On je dodao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << grčkom ministru finansija rekao da sve strane moraju odgovorno da rade, ali i da evrozona mora da usvoji bolji plan za otvaranje radnih mjesta i razvoj ekonomije. Varufakis, ministar grčke vlade imenovane nakon što je ljevičarska partija Siriza pobijedila na izborima 25. januara, nije dao komentar. Grčki ministar će u nedjelju, 8. februara, posjetiti Pariz, a dva dana kasnije i Rim, prenosi AFP.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

»Nesuglasice sa Atinom su prijetnja za svjetsku ekonomiju«

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2015

LONDON - Neslaganje sa Grčkom predstavlja najveću prijetnju za svjetsku ekonomiju i sve strane moraju odgovorno da rade, izjavio je danas britanski ministar finansija Džordž Ozborn nakon razgovora sa grčkim kolegom Janisom Varufakisom..."Ove nesuglasice između Grčke i evrozone predstavljaju najveću...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.