Ovo je najbolji tim sveta za 2017. godinu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najbolji tim sveta za 2017. godinu! (foto)

FIFA objavila najboljih 11, nije bilo previše iznenađenja.

Večeras se u Londonu održava ceremonija povodom dodele nagrada od strane FIFA, za najbolje u 2017. godini, pod nazivom "The Best".

Minule sezone su se ove nagrade prvi put dodeljivale, a već smo preneli ko je najbolji trener sveta za ovu godinu u izboru FIFA, kao i kome je pripala nagrada za najlepši gol u godini na izmaku.

Sada je obelodanjen i FIFPpro svetskih 11, a u "Timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sveta" nije bilo previše iznenađenja.

Na golu je Điđi Bufon, kome je pripala i nagrada za najboljeg golmana 2017. godine.

Congratulations, 🇮🇹Gianluigi Buffon! 👐

Winner of #TheBest FIFA Goalkeeper 2017 🏆 pic.twitter.com/GfWChRvEn2

— #TheBest 🏆 (@FIFAcom) 23. октобар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo najbolji u 2017. u izboru Fife

Izvor: RTS, 23.Okt.2017

Fudbaler Real Madrida i reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo izabran je za najboljeg igrača sveta u izboru Svetske fudbalske federacije. . "Zahvalio bih Real Madridu na podršci svih ovih godina. Ovo je veliki trenutak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.