FIFA The Best - Ronaldo vs. Mesi 2:0! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA "The Best" - Ronaldo vs. Mesi 2:0! (foto)

As madridskog Reala ponovo je dobio nagradu ispred zvezde Barselone.

Kristijano Ronaldo najbolji je igrač sveta za 2017. godinu u izboru FIFA.

Njemu je drugi put uzastopno dodeljena nagrada FIFA "The Best" za najboljeg fudbalera sveta, prvu je osvojio minule godine, kada je ova nagrada prvi put i dodeljivana.

Portugalski fudbaler je 2016. godinu obeležio osvajanjem Lige Šampiona i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropskog prvenstva, a ove godine je na klupskom nivou imao još bolji učinak, odbranio je tron u LŠ, a podigrao je i trofej namenjem prvaku Španije sa madridskim Realom. Sa reprezentacijom Portugalije izborio je direktan plasman na Mundijal, koji se narednog leta održava u Rusiji.

Ronaldo je minule sezone na 46 nastupa postigao 42 gola, ove je na 10 utakmica upisao sedam pogodaka, oborio je nekoliko individualnih rekorda u Ligi Šampiona, u kojoj je i najbolji strelac svih vremena.

Nagradu je osvojio ispred Lea Mesija (Barselona) i Nejmara (PSŽ).

#TheBest 2017 winners revealed

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Utakmica 46, golova 42: Kristijano Ronaldo - najbolji na svetu!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2017

Apsolutno jasno, baš kada je prošla sezona u pitanju..Nije ovo mesto da se delimo na klanove Mesi i Ronaldo. Ovde pišemo o najboljem igraču za sezonu 2016/2017. Za sezonu u kojoj je madridski Real osvojio duplu krunu pokorivši i Španiju i Evropu. Jasno je: sezona u kojoj, složićemo se svi, nije...

Nastavak na MozzartSport.com...

(FOTO) POLJUBAC KOJI JE OBIŠAO PLANETU: Ronaldo i Georgina razmenjivali nežnosti na dodeli FIFA nagrada

Izvor: Kurir, 24.Okt.2017, 14:40

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo i njegova verenica Georgina Rodrigez na svečanoj dodeli FIFA nagrada nisu krili koliko se vole.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.