OTKAZ ZA NEMAČKU LEGENDU: Zbog RASISTIČE izjave ostao bez posla

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 15:21

OTKAZ ZA NEMAČKU LEGENDU: Zbog RASISTIČE izjave ostao bez posla

Poslat je jasan stav.

Nekadašnji nemački golman Jens Leman dobio je otkaz u Herti iz Berlina zbog rasističkog komentara na račun nekadašnjeg fudbalera Denisa Aoga.

Čelsi je iz Madrida za London poneo sjajnih 1:1 za London, i večeras (21.00) će pokušati da ih materijalizuje i izbori plasman u finale Lige šampiona. Ali i Real ima iste ambicije, pa nas čeka uzbudljiv meč. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na keca je 2,35, na novi iks 3,20, a na dvojku 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Real Madrid.

Leman je smenjen sa pozicije u Upravnom odboru Herte, nakon što je slučajno poslao poruku Aogu, stručnom konsultatantu na televiziji Skaj Sport, u kojoj je pisalo: Da li je Denis ovde da popuni kvotu crnaca?

Leman se izvinio na Tviteru, ali odluka o otkazu nije promenjena.

Aogo je rođen u Nemačkoj, otac mu je Nigerijac, majka Nemica, igrao je za Frajburg, Hamburg, Šalke, Štutgart i Hanover.

Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 12 utakmica.
Pogledaj vesti o: London,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IMA LI ROMA ČEMU DA SE NADA? Zašto da ne, fudbal je to! Bez Toma Kruza, ali večeras je novi deo NEMOGUĆE MISIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 11:41

Ko zna....Ima li smisla igrati revanš utakmicu, ako je u prvoj jedan tim slavio 6:2? Naravno da ima, zato je fudbal lep...Mančester je dobro uništio Romu u Engleskoj i 99% posla odradio, međutim mora se biti oprezan sa Rimljanima...Mančester Junajted je „uništio“ Romu u prvom meču polufinala,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.