Novak odradio prvi trening u Londonu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak odradio prvi trening u Londonu (VIDEO)

Srpski teniser igraće na Završnom turniru u Londonu, a već nekoliko dana boravi u glavnom gradu Velike Britanije kako bi što spremnije dočekao početak i prvog protivnika.

Novak Đoković igraće na Završnom turniru u Londonu, zajedno u grupi sa Marinom Čilićem, Aleksandrom Zverevim i Džonom Iznerom koji mu je i prvi protivnik na turniru. Srpski teniser će u ponedeljak izaći na teren, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bi se što bolje spremio vredno radi i trenira.

Novak Djokovic Practice - London https://t.co/pfL8uXIRY0 via @YouTube— khaled e (@khaled_jameel) November 8, 2018

Objavljen je snimak Novakovog treninga.

Podsetimo, Đoković je od ponedeljka ponovo prvi teniser sveta posle odustajanja Rafaela Nadala od Mastersa u Parizu. Srpski teniser je stigao do finala, ali je od njega bio bolji Rus Karen Kačanov.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.