Nikolić pred London: Nismo antisemitski narod i niko se nije žalio na gostoprimstvo u Beogradu!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić pred London: Nismo antisemitski narod i niko se nije žalio na gostoprimstvo u Beogradu!

„Parola sa prvog meča je bila nespretna“, rekao šef stručnog štaba Partizana pred duel s Totenhemom u Ligi Evrope

Partizan u sredu putuje za London gde ga čeka rezultatski nevažan susret sa Totenhemom u Ligi Evrope, a šef struke >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Parnog Valjka Marko Nikolić uverava da je naoružan izjavama na potencijalna pitanja koja bi mogla da se tiču provakotivne parole s prvog meča ova dva kluba u Beogradu.

Da podsetimo, Grobari su na južnoj tribini razvili transparent na kojem su parafrazirali slogan iz kultne serije Mućke i na kome se  pominju Jevreji, zbog čega će senzacionalistički nastrojeni engleski novinari pokušati da aktuelizuju tu temu uoči susreta dva kluba na Vajt Hart Lejnu.

„Imaćemo spremne odgovore na takva pitanja. Nismo narod koji gaji antisemetske ambicije i svi koji živite u ovoj državi to znate. Bespredmetno je da o tome pričamo, jer svi koji živite ovde znate duh našeg jezika i koliko je ta parola bila nespretno napisana. Ponavljam, antisemitizam nije u duhu naše tradicije. Sad vi prenesite ove moje reči ovako da nas sutra u Londonu ne bi o tome pitali“, rekao je Nikolić.

Mladi stručnjak dodaje se niko nije žalio na gostoprimstvo u Humskoj od dana kada je promovisan u šefa stručnog štaba.

„Sve je bilo korektno. Niko od ekipa koje su gostovale ovde se nije žalio na gostoprimstvo i organizaciju meča. Kaznu zbog prvog meča mi smo već izdržali“, jasan je Nikolić.

(Foto MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.