NESTAO PRE DEVET GODINA, A SADA PRONAĐEN U ZAMRZIVAČU: Policiji nije jasna samo jedna stvar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2023, 14:03

NESTAO PRE DEVET GODINA, A SADA PRONAĐEN U ZAMRZIVAČU: Policiji nije jasna samo jedna stvar (FOTO)

Londonska policija još uvek traga za odgovorima kako je nestali čovek završio u zamrzivaču u jednom podrumu.

Nestanak Roja Biga bio je prijavljen još 2012. godine, ali sve do 2021. godine nije bilo ni traga o njemu. A onda je, nenadano, njegovo beživotno telo pronađeno u zamrzivaču zgrade koja služi kao vinoteka.

Policija veruje da je u zamrzivaču bio nekoliko godina i da je imao oko sedamdeset kada je preminuo.

Uprkos svim naporima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policija i dalje traga za bilo kakvom informacijom koja ih može dovesti do njegovog ubice.

- Prošlo je više od dve godine kako je pronađeno telo Roja Biga – rekao je glavni inspektor Keli Alen u zvaničnom saopštenju za medije.

- Uprkos našoj istraži i pomoći medija koja nam je pružena kako bismo pribavili informacije o Rojevom životu i dalje nam je potrebna pomoć kako bismo pronašli odgovorne za ovaj zločin.

Nadležni bi voleli da znaju gde se Roj Big nalazio između 2012. i 2021. godine, periodu u kome nije bilo naznaka da je ubijen.

Iz policije su poručili da je ponuđena nagrada od 20.000 funti za infromaciju koja bi dovela do hapšenja, optužnice i presude onoga ko je odgovoran za ovaj zločin.

A post shared by People Magazine (@people)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.