Muguruza i Vilijams u finalu Vimbldona

Izvor: Politika, 09.Jul.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muguruza i Vilijams u finalu Vimbldona

LONDON– Španska teniserka Garbinje Muguruza pobedila je danas Agnješku Radvanjsku iz Poljske sa 6:2, 3:6, 6:3 i plasirala se u finale Vimbldona.

Muguruza je do prvog grend slem finala u karijeri došla posle sat i 55 minuta igre.

Njena protivnica u borbi za trofej biće pobednica drugog polufinala u kojem se sastaju Serena Vilijams (SAD) i Marija Šarapova (Rusija).

Vilijams druga finalistkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Vimbldona

LONDON– Najbolja teniserka sveta, Amerikanka Serena Vilijams, plasirala se u finale Vimbldona savladavši danas u polufinalu Ruskinju Mariju Šarapovu sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:4.

Bila je ovo 18. pobeda Amerikanke nad Ruskinjom u 20 dosadašnjih međusobnih okršaja, 17. zaredom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muguruza nastavila sa senzacijama, ušla u finale Vimbldona

Izvor: Blic, 09.Jul.2015

Garbin Muguruza iz Španije ostvarila je veliki uspeh plasiravši se u finale Vimbldona, i to nakon što je u polufinalu pobedila Poljakinju Agnješku Radvanjsku 6:2, 3:6, 6:3...Devojka koja nikada nije prošla četvrtfinale grend slema, a i do njih je stigla dvaput i to na šljaci Rolan Garosa, priredila...

Nastavak na Blic...

Mugurusa prva finalistkinja Vimbldona!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2015

Španska teniserka Garbin Muguruza plasirala se u finale Vimbldona trijumfom nad Poljakinjom Agnješkom Radvanjskom u tri seta...Muguruza, 20. nosilac u Londonu, iznenadila je Radvanjsku sa 6:2, 3:6, 6:3, posle skoro dva sata igre...U borbi za titulu, u subotu, Špankinja će se sastati sa pobednicom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.