Mitrović dvostruki strelac, ubedljivi trijumfi Sitija i Liverpula

Izvor: RTS, 24.Nov.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović dvostruki strelac, ubedljivi trijumfi Sitija i Liverpula

Fudbaleri Fulama zabeležili su trijumf sa novim menadžerom, a Aleksandar Mitrović postigao je dva gola u pobedi nad Sautemptonom 3:2. Siti sa 4:0 u Londonu savladao ekipu Vest Hema, Liverpul postigao gol manje u Votfordu. Junajted i Kristal Palas igrali bez golova, Everton minimalnim rezultatom savladao ekipu Kardifa.
Fudbaleri Fulama prekinuli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su crni niz u Premijer ligi, pošto su na svom "Krejven kotidžu" sa 3:2 savladali ekipu Sautemptona.

U svom prvom meču kao menadžer Fulama Klaudio Ranijeri osvojio je tri boda, a za to je najzaslužniji Aleksandar Mitrović, koji je bio dvostruki strelac.
Mančester siti se prošetao Londonom, a gostovanje Vest Hemu završiilo se sa četiri pogotka u mreži "čekićara". Sane je bio dvostruki strelac, a golove su postigli i Streling i David Silva.
Liverpul je postigao gol manje u Votfordu, a Salah, Aleksander-Armnold i Firmino bili su strelci na "Vikeridž roudu" u drugom poluvremenu.
Mančester junajted doživeo je još jedan kiks, pošto je na svom terenu igrao bez golova sa Kristal Palasom.
Evrton je golom Sigurdsona minimalnim rezultatom savladao ekipu Kardifa, dok su Brajton i Lester igrali nerešeno 1:1.
Od 18.30 na programu je derbi 13. kola Premijer lige, a sastaju se Totenhem i Čelsi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrova dvostruka dobrodošlica Tinkermenu, samo je Aguero ispred, a Siti ih ne daje, Siti se šeta do golova! Liverpul siguran, Junajted na -14 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2018

Nevoljno se Krejven Kotidž oprostio od Slaviše Jokanovića, ali fudbal je to, nema mesta emocijama. Aleksandar Mitrović nije mogao sebi da dozvoli da padne u očaj zbog odlaska čoveka koji mu je vaskrsao karijeru kad ga je doveo u Fulam, već je kao pravi profesionalac stisnuo zube i Jokanovićevom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Lukaku se izgleda odlično "ušuškao" na "Old Trafordu", spava već 238 dana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 00:04

Neverovatan post napadača Mančester junajteda...Mančester junajted tone sve dublje i dublje. Danas nisu uspeli da pobede Kristal Palas. Murinjova ekipa deluje zaista bezidejno, a koliko malo njegov tim teško stvara šanse za gol, govori podatak da je Junajted stvorio manje prilika od Sautemptona,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.