Miško se pohvalio, zagazio i u London!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2020, 23:31

Miško se pohvalio, zagazio i u London!

Verujemo da će imati uticaja i u formiranje evroligaškog tima.

Miodrag Ražnatović, glavni i odgovorni u agenciji Beobasket, danas je objavio zanimljiv tvit nakon čega smo saznali da je Bajron Mulens promenio klub.

Nije baš toliko interesantno na prvi pogled, ali poenta ove vesti jeste da je Ražnatović sebi trasirao put i u Veliku Britaniju koja će uskoro imati novog učesnika Evrolige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Mulens je potpisao ugovor sa London Lajonsima, pa je tako postao prvi igrač agencije Beobasket koji će zaigrati u Londonu.

Ovaj centar je Britanac, igrao je par godina NBA ligu gde je najveći trag ostavio u Šarlotu, a igrao je još u Oklahomi, Klipersima i Filadelfiji.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.