Milner sa penala za pobedu Liverpula u Londonu

Izvor: B92, 17.Mar.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milner sa penala za pobedu Liverpula u Londonu

Fudbaleri Liverpula ostvarili su pobedu u 31. kolu Premijer lige. "Redsi" su kao gosti slavili protiv Fulama na "Krejven kotidžu" sa 2:1.

Bio je to 23. trijumf izabranika Jirgena Klopa ove sezone kojim su ponovo izbili na prvo mesto, ali i sa utakmicom više od Mančester sitija.

Bez obzira na sve, Liverpul do pobede nije stigao lako protiv ekipe koja je odavno prežaljena kada je reč o borbi za opstanak u ligi. Aleksandar Mitrović je odigrao svih 90 minuta u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Londona.

Liverpul je poveo u 26. minutu. Roberto Firmino je odlično prošao po levoj strani, zavrnuo je loptu u peterac, tu se na pravom mestu našao Sadio Mane, kojem nije bilo teško da zatrese mrežu.

Bio je to njegov 17. gol ove sezone kojim je postao najefikasniji senegalski fudbaler u jednoj sezoni u Premijer ligi. Prethodni rekord držao je Demba Ba.

Ipak, Fulam je uspeo da došđe do izjednačenja u drugom poluvremenu i to preko Rajana Babela. On je u 74. minutu iskoristio veliku grešku i nesporazum Alisona i Virdžila van Dajka, prikrao se i zatressao mrežu gostiju.

Ipak, u 81. minutuj dosuđen je jedanaesterac za goste. Riko je srušio Manea, a siguran izvođač bio je iskusni Džejms Milner i Liverpul je tako stigao do veoma važnih bodova.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.