Dva kraja jednog meča: Liverpul na čelu, Fulam tone li tone (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva kraja jednog meča: Liverpul na čelu, Fulam tone li tone (VIDEO)

U utakmici nepotpunog 31. kola Premijer lige "redsi" pobedili u Lodnonu s 2:1.

Fulamu, sva je prilika, nema spasa. Vratiće se u niži stepen takmičenja posle jedne sezone u najboljem društvu u koje ga je vratio trener Slaviša Jokanović. Pretrpeo je i sedmi poraz uzastopce, a deseti u poslednjih 11 mečeva. Istini na volju, tri protivnika uzastopno koje je dočekao su među najboljima u engleskom fudbalu. Mančester junajted je pobedio s 3:0, Čelzi s 2:1 s koliko i Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sada.

Gosti su poveli u 26. minutu preko Sadija Manea, kojem je to bio 17. pogodak u sezoni. Do sada je najubojitiji Senegalac u jednoj sezoni Premijer lige bio Demba Ba sa 16 golova 2011/12. dok je bio u Vest Hemu.

U 74. minutu je izjednačio holandski napadač Rajan Babel, nekadašnji igrač Liverpula, ali je sedam minuta kasnije Džejms Milner iz penala doneo gostima tri značajna boda u trci za titulu. Aleksandar Mitrović je u Fulamovom timu odigrao ceo meč, a Lazar Marković nije bio ni na klupi.

How crucial will this winning goal by James Milner be? ?¬レᄑ️ #sportingfuture_ko #workhard #fitness #motivation #championsleague #fit #training #exercise #goals #fitnessmotivation #lifestyle #success #fitfam #entrepreneur #soccer #inspiration #football #nevergiveup #reekz_boxing #instagood #life #hardwork #soccer #healthy #championsleague #playhard #football #liverpoolfc #fulhamfc

Објава коју дели Sporting FutureCoachSports (sportingfuture_ko) дана 17. Мар 2019. у 9:16 PDT

Ohhhh mane mane sadiomaneofficiel Goallllll.. #ynwa #liverpoolfc #football #wegoagain #comeonreds #liverpoollegends #liverpoolfamily #thekop #thereds #weareliverpool #thisisanfield #thisisliverpool #liverpoolfans #primierleague #epl #matchday #football

Објава коју дели This Is Liverpool Fc (weloveyouliverpoolfc) дана 17. Мар 2019. у 9:20 PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.