Međedović, Đere i Stevanovićeva danas igraju mečeve prvog kola na Vimbldonu

Izvor: SandzakPress.net, 04.Jul.2023, 10:52

Međedović, Đere i Stevanovićeva danas igraju mečeve prvog kola na Vimbldonu

LONDON – Hamad Međedović, Laslo Đere i Natalija Stevanović igraće danas u prvom kolu Vimbldona. Prvi na teren izlazi Međedović, koji će u 12 sati na terenu broj Devet igrati protiv Australijanca Kristofera O’Konela, koji je trenutno na 73. mestu ATP liste. Laslo Đere će oko 15 časova sastati sa Amerikancem Maksimom Kresijem, koji je 58. igrač sveta. Ovaj duel je planiran kao treći meč dana na terenu broj 17. Natalija >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Stevanović će igrati oko 16 časova na terenu broj 12 protiv Čehinje Karoline Pliškove. Na teren će izaći i najbolji teniser sveta Španac Karlos Alkaraz, a njegov rival u prvom kolu od 14 sati će biti Francuz Žeremi Šardi. The post Međedović, Đere i Stevanovićeva danas igraju mečeve prvog kola na Vimbldonu appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog kiše odloženo 48 mečeva na Vimbldonu, sutra igraju Međedović, Đere i Natalija Stevanović

Izvor: Danas, 04.Jul.2023

Zbog kiše koja je padala tokom celog dana, na Vimbldonu je u utorak odloženo 48 mečeva, odnosno svi dueli osim oni koji su odigrani na centralnom terenu i terenu broj jedan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.