Marijana Mateus: Ne verujem da je Lotar plakao

Izvor: Svet, 21.Jul.2010, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Mateus: Ne verujem da je Lotar plakao

Marijana Meteus, bivša supruga, tvrdi da Lotarov razvod od Liliane nije nikakva novost za nju. "Svakodnevno se čujemo telefonom, pa sam u toku. Odavno znam da se razvodi, bilo je samo pitanje dana. Još pre dva meseca mi je rekao da želi da završi tu priču. Cenim ga i poštujem kao bivšeg supruga i želim mu da što pre nađe novi posao", kaže Marijana za "Alo!" koja je u Londonu gde boravi poslovno i, kako kaže, nema mnogo vremena da se bavi ljubavnom situacijom bivšeg supruga. Ipak, na pitanje da li bi Lotar zaista plakao u takvoj situaciji, kao što navodi nemački tabloid "Bild", popularna kreatorka kaže: "Ne verujem." S tim se juče složio i Lotarov drug sa kojim se ovaj sprijateljio dok je živeo u Beogradu i radio kao trener FK Partizan. "Malopre sam pričao sa Lotarom, na ručku je sa ćerkom. Zvuči veselo i ni po čemu ne bih rekao da pati. Rekao mi je da nije plakao kada je video slike na kojima se Liliana ljubi sa drugim muškarcem, kao što pišu nemački tabloidi. Kaže da se osećao glupo jer ga je ona slagala da ide na snimanje, a išla je da se zabavlja. Najviše ga je šokiralo to što je u nedelju uveče došla kod njega, pričala mu da ga voli i da joj nedostaje. Molila ga je da razmisli o tome da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu. Možete li onda da zamislite kako se iznenadio kada je otvorio novine i video je sa drugim?! Ali, šta drugo očekivati od 22-godišnjakinje?! Žao mi ga je jer je on mnogo dobar. Rekao mi je: 'Šta je - tu je. Moram da idem dalje i da nađem posao. To mi je trenutno prioritet'. I ja se slažem" priča sagovornik "Alo!", a mnogi pretpostavljaju da je reč o Marku Vjetroviću. Lotar Mateus se prvi put oženio 1981. sa Silvijom sa kojom ima dvoje dece, Alisu i Violu. Nakon što se 1992. razveo od Silvije, oženio se švajcarskom voditeljkom Lolitom Moreno sa kojom ima sina Lorisa. Od nje se razveo 1999, a u braku sa Marijanom Kostić bio je od 2003. do januara 2009, posle čega se i četvrti put oženio, ovoga puta Kristinom Lilianom.
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kristina tvrdi da je bila pijana

Izvor: Blic, 22.Jul.2010, 01:05

Legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus, kojeg je supruga Kristina Lilijan prevarila pre nekoliko nedelja na Sardiniji, u razgovoru za „Bild“ otkrio je da je ona pokušala svoje neverstvo da odbrani činjenicom da je bila pijana...- Lilijan mi je rekla da je bila pijana. Mene to ne zanima –...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.