Kristina tvrdi da je bila pijana

Izvor: Blic, 22.Jul.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina tvrdi da je bila pijana

Legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus, kojeg je supruga Kristina Lilijan prevarila pre nekoliko nedelja na Sardiniji, u razgovoru za „Bild“ otkrio je da je ona pokušala svoje neverstvo da odbrani činjenicom da je bila pijana.

- Lilijan mi je rekla da je bila pijana. Mene to ne zanima – rekao je Mateus. On je objasnio da je ona otišla na navodni poslovni put na Sardiniju i da su se tih dana čuli nekoliko puta telefonom.

- Već u tim razgovorima osetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam da nešto nije u redu – rekao je Mateus i dodao da je čim je video slike u tabloidima bavio verenički prsten.

Na pitanje da li može da dođe do pomirenja, Mateus je kategorički odgovorio: „Ne".

Podsetimo, Kristina je na kontroverznim slikama snimljena kako se na jahti negde u blizini Sardinije ljubi i miluje sa muškarcem koji se navodno zove Mateo i bogati je poslovni čovek iz Monaka. Mateusova bivša supruga Marijana, prekjuče je za „Blic" ispričala da Lotarov razvod od Kristine nije nikakva novost za nju.

- Svakodnevno se čujemo telefonom, pa sam u toku. Odavno znam da se razvodi, bilo je samo pitanje dana. Još pre dva meseca mi je rekao da želi da završi tu priču. Cenim ga i poštujem kao bivšeg supruga i želim mu da što pre nađe novi posao – rekla je Marijana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.