Najnovije vesti
Zabava Vesti
Kristina tvrdi da je bila pijana

Kristina tvrdi da je bila pijana

Legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus, kojeg je supruga Kristina Lilijan prevarila pre nekoliko nedelja na Sardiniji, u razgovoru za „Bild“ otkrio je da je ona pokušala svoje neverstvo da odbrani činjenicom da je bila pijana.

59795_zablotar05-foto-reuters
59795_zablotar05-foto-reuters
Lotar kaže da pomirenja neće biti
Lotar kaže da pomirenja neće biti

- Lilijan mi je rekla da je bila pijana. Mene to ne zanima – rekao je Mateus. On je objasnio da je ona otišla na navodni poslovni put na Sardiniju i da su se tih dana čuli nekoliko puta telefonom.

- Već u tim razgovorima osetio sam da nešto nije u redu – rekao je Mateus i dodao da je čim je video slike u tabloidima bavio verenički prsten.

Na pitanje da li može da dođe do pomirenja, Mateus je kategorički odgovorio: „Ne“.

Podsetimo, Kristina je na kontroverznim slikama snimljena kako se na jahti negde u blizini Sardinije ljubi i miluje sa muškarcem koji se navodno zove Mateo i bogati je poslovni čovek iz Monaka. Mateusova bivša supruga Marijana, prekjuče je za „Blic“ ispričala da Lotarov razvod od Kristine nije nikakva novost za nju.

- Svakodnevno se čujemo telefonom, pa sam u toku. Odavno znam da se razvodi, bilo je samo pitanje dana. Još pre dva meseca mi je rekao da želi da završi tu priču. Cenim ga i poštujem kao bivšeg supruga i želim mu da što pre nađe novi posao – rekla je Marijana.