Lampard igra kao mladić – arhitekta pobede Sitija, Totenhem i Čelsi takođe trijumfovali (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard igra kao mladić – arhitekta pobede Sitija, Totenhem i Čelsi takođe trijumfovali (VIDEO)

Džeko kralj Liga kupa, Pevci preokrenuli protiv Notingem Foresta, Plavci igrali sa kombinovanim sastavom

Čelsi je večeras pobedio Bolton u Liga kupa, ali navijači londonskog kluba neće moći u potpunosti da uživaju u novom uspehu njihovog kluba jer je Frenk Lampard samo tri dana posle gola bivšem klubu bio dirigent u trijumfu Mančester Sitija protiv Šefild Venzdeja –7:0.

U prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na Etihadu nisu viđeni golovi, a legendarni vezista je posle samo dva minuta igre u drugom poluvremenu postigao drugi gol u dresu šampiona Engleske na asistenciju Džejmsa Milnera. Građani su posle šest minuta vodili sa 2:0,  a posle još dva sa 3:0 golovima Džeka i Navasa.

Jaja Ture je u 60. minutu sigurno realizovao penal, a prekršaj je napravljen nad Frenkom Lampardom, a bivši igrač Sitija Kamil Zajate je pritom i isključen! Edin Džeko je svojim drugim golom u 77. minutu samo zapalio petardu i pokazao kako mu prija Liga kup jer je to bio njegov 11. gol u isto toliko utakmica u ovom takmičenju.

Pozo se u 88. minutu predstavio engleskoj publici, dok je Lampard u 93. potvrdio svoju klasu.

Žoze Murinjo je protiv Boltona izveo prilično kombinovani tim sa Zumom, Akeom, Salahom i Remijem u startnoj postavi, ali čak i druga ekipa Plavaca je suviše jaka pa je mladi defanzivac Kurt Zuma u 25. minutu doneo prednost domaćinima posle gužve u kaznenom. Ipak, drugoligaš Bolton je uzvratio šest minuta kasnije preko Milsa, ali pobedu ekipe sa Stamford Bridža je doneo Oskar u 55. minutu.

Totenhem je posle dva remija igrao protiv veoma motivisanog tima Notingem Foresta, a gosti su i poveli u 62. minutu, ipak Pevci su uzvratili deset minuta kasnije preko Mejsona, a Soldado je u 83. minutu postigao gol za 2:1, a Kejn je u 91. postavio konačnih 3:1.

LIGA KUP – rezultati

Čelsi – Bolton 2:1 (1:1)

/Zuma 25, Oskar 55 – Mils 31/

Burton – Brajton 0:3 (0:2)

/Inse 18, Lualua 37, Makejl Smit 66/

Mančester Siti – Šefild Venzdej 7:0 (0:0)

/Lampard 47, 93. Džeko 53, 77, Navas 55, Jaja Ture pen 60, Pozo 88/

Totenhem – Notingem Forest 3:1 (0:0)

/Mejson 72j, Soldado 83, Kejn 90+1 – Grant 62/

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolarov asistirao u "sedmici" Sitija za poluvreme, Oskar srušio Bolton, Bane odmarao

Izvor: Blic, 24.Sep.2014

U okviru trećeg kola Liga kupa Engleske, Siti je deklasirao Šefild Venzdej sa 7:0 (0:0), Čelsi je bio bolji od Boltona sa 2:1 (1:1), dok je Totenhem preokrenuo protiv Notingem Foresta za 3:1 (0:0)...Mančester siti je ozbiljno pristupio meču sa Šefild Venzdejom i Pelegrini je izveo jak sastav, samo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.