Krstajić OTKRIO šta mu je Milojević rekao i zašto je Gaćinovića VRATIO u reprezentaciju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić OTKRIO šta mu je Milojević rekao i zašto je Gaćinovića VRATIO u reprezentaciju! (FOTO)

Selektor u Staroj Pazovi saopštio imena igrača za mečeve sa Rumunijom i Crnom Gorom.

Posle objavljivanja spiska igrača za mečeve protiv Crne Gore i Rumunije (11. i 14. oktobra), selektor Srbije Mladen Krstajić obratio se okupljenim novinarima u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

SPREMA SE RAT U MADRIDU: Dijego Kosta POSLAO poruku fudbalerima Reala (FOTO)

NOVA GLAVOBOLJA U HUMSKOJ: Partizanu stiglo OBAVEŠTENJE iz UEFA! (FOTO)

- Spisak je isti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i prošli put, uz dodatak igrača Crvene zvezde Branka Jovičića. Pratili smo ga duže vreme i mislimo da ima kvalitet za reprezentaciju, a pričao sam i sa kolegom Milojevićem i saglasni smo da ima kvalitet da bude na spisku - rekao je selektor Srbije Mladen Krstajić u Staroj Pazovi.

Za mesto u špicu ponovo je velika konkurencija.

- Prijović i Mitrović imaju svoj kvalitet, treba da se nađu na spisku, ali sistem igre je takav da ne igramo sa dva špica - pojasnio je Krstajić.

Vođa Orlova se potom osvrnuo na susret u Londonu sa kapitenom Kristal palasa Lukom Milivojevićem i povratak Mijata Gaćinovića u nacionalni tim.

- Dosta turbulencija je bilo u poslednjih mesec-dva. Sa razlogom i bez razloga. Dok sam boravio u Londonu izjavio sam da preko nekih stvari prelazim, preko nekih ne. I takav sam čovek. Što se tiče Gaćinovićeve izjave za nemačke medije, nije ista kao kod nas i zato je ovde. Nisam čovek koji gleda u prošlost, zato neću trošiti reci o Milivojeviću. Želimo dobar rezultat, da budemo prvi u grupi, uz dužno poštovanje Crne Gore očekujem pobedu. Verujem u svoju ekipu, čeka nas paklena atmosfera - otkrio je selektor Srbije.

Duel sa Crnogorcima prilika je da se Krstajić sretne sa nekadašnjim mentorom iz Humske Ljubišom Tumbakovićem. O duelu sa bivšim trenerom, selektor Srbije kaže:

- Tumbaković je stavio pečat na moju karijeru, meni je bio trener, ali mi idemo na pobedu - istakao je Mladen Krstajić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.