Kijanu nije mogao da uđe na sopstvenu žurku, niko ga nije prepoznao

Izvor: Blic, 12.Dec.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijanu nije mogao da uđe na sopstvenu žurku, niko ga nije prepoznao

Kijanu Rivs je nameravao da u Londonu proslavi kraj snimanja filma priredivši veliku žurku, ali ga obezbeđenje nije pustilo da uđe u klub jer ga nisu prepoznali.

Holivudski lepotan ostao je tako da čeka 20 minuta ispred vrata dok nije uspeo da dozove nekog od menadžera. Kako je ispričao njegov vozač, koji je sve otkrio za medije, glumac ni u jednom trenutku nije pokazao da ga je ovo naljutilo.

- Kianu je bio zaista strpljiv i čekao da ga puste. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nikom ništa nije rekao, nije se ni obratio obezbeđenju da bi im eventualno objasnio ko je - otkrio je vozač.

Kako on kaže glumac izgleda "sasvim normalno" i veoma je skroman.

- Padala je kiša, ali on je čekao da dva prijatelja dođu po njega. Nije se ponašao poput nekog bahatog bogataša, izgleda kao pravi roker - rekao je vozač.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kijanu Rivs nije mogao da uđe na sopstvenu žurku!

Izvor: Story, 12.Dec.2014

Glumac Kijanu Rivs je nameravao da u Londonu proslavi kraj snimanja filma, te je priredio veliku žurku. Međutim, obezbeđenje ga nije pustilo da uđe jer ga nisu prepoznali...Kijanu Rivs, foto: Youtube screenshot..Holivudski lepotan Kijanu Rivs ostao je da čeka 20 minuta ispred vrata kluba dok nije...

Nastavak na Story...

Ne liči na sebe: Kijanu nije mogao da uđe na sopstvenu žurku

Izvor: Svet, 12.Dec.2014

Poznati glumac Kijanu Rivs nameravao je da u Londonu proslavi kraj snimanja najnovijeg filma priredivši veliku žurku, ali ga obezbeđenje nije pustilo da uđe u klub jer ga nisu prepoznali.. Kažu da glumci izgledaju potpuno drugačije na platnu i uživo, što se sada i pokazalo kao tačno, pa je Rivs...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.