Justin Biber pokazao tetovaže, mišiće i seksi plesne pokrete na koncertu u Londonu

Izvor: Tracara.com, 08.Dec.2015, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Justin Biber pokazao tetovaže, mišiće i seksi plesne pokrete na koncertu u Londonu

Justin je bio jedna od zvezda na božićnom koncertu u Londonu (foto: Empisc entertaiment) Imao je jedan od najvećih povrataka na muzičku scenu ove godine, a juče je bio jedna od zvezda koje su nastupile na božićnom koncertu u Londonu. Bieber i dalje ‘fura’ izblajahu kosu (foto: Empisc entertaiment) Justin Bieber je nastupio pred prepunom O2 arenom u britanskoj prestonici >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i pokazao publici da je jedan od najboljih zabavljača današnjice. 21-godišnji pevač se na bini pojavio nag do pojasa i počastio devojke pogledom na svoj torzo koji je išaran tetovažama. Najnovija na stomaku je i ime njegovog poslednjeg albuma, Purpose. Zadivio je sve fantastičnim plesnim pokretima i zajedno sa publikom otpevao neke od svojih najvećih hitova. Bieber marta kreće na veliku turneju po Americi (foto: Empisc entertaiment) Pored njega, na Jingle Bell balu su nastupili i Little Mix, Ellie Goulding i Nick Jonas. Bieberov novi album je drugi na Billboardovoj listi, a pevač marta kreće na koncertnu turneju po Americi.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nepoznata devojka se pohvalila: Justin Bieber me je pozvao u svoju sobu

Izvor: Tracara.com, 08.Dec.2015

Ovo je devojka koju je Justin Bieber pozvao u sobu i rekao da je ‘prelepa’ (foto: Twitter) Mlada britanska glumica, široj publici nepoznata, pohvalila se kako je kanadski pevač pozvao u svoju sobu posle nastupa u Londonu. Justin Bieber je u nedelju nastupio na Jingle bell balu, a žurka se nastavila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.