JOŠ JEDNO OTKAZIVANJE: Miting Dijamantske lige u Londonu neće biti održan

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 15:54

JOŠ JEDNO OTKAZIVANJE: Miting Dijamantske lige u Londonu neće biti održan

Korona virus još uvek pravi velike probleme.

Posle dugog iščekivanja raspleta, miting Dijamantske lige u Londonu koji je bio zakazan za 4. i 5. jul ipak neće biti održan zbog pandemije korona virusa.

Pre mitinga u Londonu već su bili otkazani mitinzi u Rabatu i Cirihu, a po sadašnjem planu prvi je zakazan z 11. jun u norveškom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oslu.

 - Ova odluka će imati veliki finansijski uticaj na Atletsku federaciju Ujedinjenog Kraljevstva i sport generalno. Prihod koji dobijamo od takmičenja, kroz prodaju karata, prava prenosa i sponzorstva, pomažu upravljanje sportom i osnovne usluge koje mi, kao vladajuće telo, nadgledamo. Ali, na prvo mesto moramo da stavimo bezbednost kompletne atletske porodice pri donošenja odluka u ovim teškim vremenima i da se postaramo da poštujemo predložene mere - istakla je Džoana Kouts, izvršna direktorka Atletske federacije Velike Britanije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.