Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbjegnut teroristički napad u Londonu: Uhapšen sumnjiv putnik na aerodromu Hitrou (FOTO)

LONDON - Tridesetšestogodišnji muškarac uhapšen je kasno sinoć na Hitrou aerodromu zbog sumnje da planira teroristički napad.

Metropolitan policijske terorističke brigade potvrdili su hapšenje muškarca (36) neposredno nakon što je stigao na aerodrom. Osumnjičeni se sada nalazi u policijskoj stanici u zapadnom Londonu.

Portparol tamošnje policije izjavio je da ne zna da li će protiv osobe biti pokrenut krivični postupak, ali je objasnio da londonske >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bezbjednosne snage intenzivno prate i nadziru sumnjive individue i organizacije, te da zbog toga reaguju odmah čim posumnjaju na nekog.

Podsjetimo, na isti način je prošlog mjeseca uhapšen i jedan 50-ogodišnjak, koji je iz na Hitrou stigao iz Kaira, kao i 29-ogodišnjak koji je sa istog aerodroma želio navodno da otputuje u saudijsku Arabiju, piše Independent.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SPREČEN TEORISTIČKI NAPAD U LONDONU: Uhapšen sumnjiv muškarac na aerodromu!

Izvor: Kurir, 17.Feb.2017

...Detektivi Metropolitan policijske terorističke brigade potvrdili su hapšenje muškarca (36) neposredno nakon što je stigao na aerodrom Osumnjičeni se sada nalazi u policijskoj stanici u zapadnom Londonu..Police arrest man at Heathrow Airport on suspicion of planning terror acts https://tco/sUSuoBzHLs...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.