Ivana Maksimović ide u Rio!

Izvor: Prva.rs, 11.Apr.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Maksimović ide u Rio!

Maksimovićeva je osvojila drugo mesto u disciplini vazdušna puška na deset metara sa ukupno 207,7 krugova, a ispred nje našla se Hrvatica Snježana Pejčić, koja je bila samo 1,4 kruga više. Njima dvema se na pobedničkom postolju našla Apruvi Čandela iz Indije sa 185,6 krugova.
Ivana je na prethodnim Igrama, održanim u Londonu 2012. godine, osvojila srebro, pa će u Riju imati priliku da izbori još bolji rezultat. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << />
Maksimovićeva se tako pridružila timskim koleginicama iz reprezentacije Jasni Šekarić i Andrei Arsović, koje su prošle godine izborile mesto u Riju. Uz njih tri, za sada su od srpskih sportista to učinili još i Velimir Stjepanović i Čaba Silađi.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.