Ivana Maksimović ide u Rio!

Izvor: B92, 11.Apr.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Maksimović ide u Rio!

Srpska strelkinja Ivana Maksimović izborila je vizu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru srebrnom medaljom na Svetskom kupu u Čangvonu, u Južnoj Koreji.

Maksimovićeva je osvojila drugo mesto u disciplini vazdušna puška na deset metara sa ukupno 207,7 krugova, a ispred nje našla se Hrvatica Snježana Pejčić, koja je bila samo 1,4 kruga više. Njima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvema se na pobedničkom postolju našla Apruvi Čandela iz Indije sa 185,6 krugova.

Ivana je na prethodnim Igrama, održanim u Londonu 2012. godine, osvojila srebro, pa će u Riju imati priliku da izbori još bolji rezultat.

Maksimovićeva se tako pridružila timskim koleginicama iz reprezentacije Jasni Šekarić i Andrei Arsović, koje su prošle godine izborile mesto u Riju. Uz njih tri, za sada su od srpskih sportista to učinili još i Velimir Stjepanović i Čaba Silađi.
Pogledaj vesti o: London,   Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Maksimović obezbedila vizu za OI

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2015

Srpska reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović izborila je vizu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru srebrnom medaljom na Svetskom kupu u Čangvonu, u Južnoj Koreji...Maksimovićeva je osvojila drugo mesto u disciplini vazdušna puška na deset metara sa ukupno 207,7 krugova, a ispred nje našla...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PRAVO U CENTAR: Ivana Maksimović overila vizu za Rio

Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2015

Srpska strelkinja Ivana Maksimović osvojila je srebrnu medalju na Svetskom kupu u Čangvonu u Južnoj Koreji i time je prebacila Olimpijsku kvotu, i samim tim je overila vizu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.. Maksimovićeva je osvojila drugo mesto u disciplini vazdušna puška na deset metara...

Nastavak na HotSport.rs...

I Ivana Maksimović obezbedila vizu za Rio

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2015

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Ivana Maksimović izborila je vizu za Olimpijske igre u Riju srebrnom medaljom na Svetskom kupu u Čangvonu, u Južnoj Koreji...Ona je osvojila drugo mesto u disciplini vazdušna puška na deset metara sa ukupno 207,7 krugova, a ispred nje bila je Hrvatica Snježana...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.