I Ivana Maksimović obezbedila vizu za Rio

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Ivana Maksimović obezbedila vizu za Rio

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Ivana Maksimović izborila je vizu za Olimpijske igre u Riju srebrnom medaljom na Svetskom kupu u Čangvonu, u Južnoj Koreji.

Ona je osvojila drugo mesto u disciplini vazdušna puška na deset metara sa ukupno 207,7 krugova, a ispred nje bila je Hrvatica Snježana Pejčić, sa 1,4 kruga više. Na pobedničkom postolju našla se i Apruvi Čandela iz Indije sa 185,6 krugova.

Ivana je na prethodnim Igrama, održanim u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Londonu 2012. godine, osvojila srebro.

Ona se tako pridružila timskim koleginicama iz reprezentacije Jasni Šekarić i Andrei Arsović, koje su prošle godine izborile mesto u Riju. Uz njih tri, za sada su to učinili još i Velimir Stjepanović i Čaba Silađi.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

ŠESTI SRBIN KOJI IDE U RIO: I Dimitrije Grgić upucao olimpijski vizu

Izvor: Kurir, 12.Apr.2015, 09:03

Srpski strelac zauzeo četvrto mesto na Svetskom kupu u Južnoj Koreji u disciplini vazdušni pištolj na deset metara..Srpski strelac Dimitrije Grgić zauzeo je četvrto mesto u disciplini vazdušni pištolj na deset metara sa 159,2 kruga na Svetskom kupu u južnokorejskoj Čangvonu i obezbedio učešće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.