HAOS u Londonu! Atletičari zaraženi STOMAČNIM virusom!

Izvor: BKTV News, 09.Avg.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS u Londonu! Atletičari zaraženi STOMAČNIM virusom!

U hotelu kažu da oni nisu izvor zaraze.

Atletičari i članovi reprezentacija, njih 30, koji su smešteni u zvaničnom hotelu tokom Svetskog prvenstva, inficirani su stomačnim virusom, a kod dvoje je potvrđeno trovanje hranom, prenosi BBC.

Atletičar iz Bocvane Isak Makvala iako je bio spreman za trku na 400 metara, ali odustao je jer je povraćao.

"Ovo je veoma loše, srce mi je slomljeno. Juče sam bio spreman za trku i jako naporno sam radio za >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ovo", izjavio je Makvala.

U hotelu “Tauer” smeštene su i reprezentacije Nemačke, Kanade i Irske čiji je atletičar Tomas Bar zbog trovanja takođe morao da odustane od učešća na prvenstvu sveta.

U hotelu kažu da je sprovedena istraga koja je pokazala da "hotel nije izvor bolesti".

"Pratili smo strogi higijenski protokol, i osigurali da oni koji su zaraženi ne budu u kontaktu sa drugim gostima, a sve smo temeljno sanirali", kažu u hotelu.
Pogledaj vesti o: London,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.