Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U ATLETICI: Otrovali se hranom u zvaničnom hotelu

Ukupno 30 osoba, uglavnom atletičara i članova reprezentacija, zaraženo je stomačnim virusom u jednom londonskom hotelu gde su smešteni tokom Svetskog prvenstva, preneo je danas Bi-Bi-Si.

Zavod za javno zdravlje Engleske saopštio je da su do sada dva slučaja potvrdjena kao trovanje hranom.
Agencija AP javila je da devetoro od ukupno 30 zaraženih i dalje ima tegobe.
Reprezentativac Bocvane Isak Makvala odustao je od današnjeg finala trke >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na 400 metara, pošto je povraćao, iako je na svom fejsbuk profilu napisao da je „spreman da trči“.
Makvala se prvo požalio na fejsbuku da se otrovao hranom, a nakon njega su se oglasili organizatori prvenstva i objavili kako su iste probleme imali brojne sudije, od kojih mnogi spavaju i hrane se u službenom hotelu Svetskog prvenstva.
U hotelu „Tauer“ (Tower) u kom je došlo do epidemije, smeštene su i reprezentacije Nemačke, Kanade i Irske čiji je atletičar Tomas Bar zbog trovanja takodje morao da odustane od učešća na prvenstvu sveta.
The post SP U ATLETICI: Otrovali se hranom u zvaničnom hotelu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

HAOS U LONDONU: Otrovano 30 učesnika Svetskog prvenstva u atletici

Izvor: Kurir, 08.Avg.2017

Ukupno 30 osoba, uglavnom atletičara i članova reprezentacija, zaraženo je stomačnim virusom u jednom londonskom hotelu gde su smešteni tokom Svetskog prvenstva, preneo je danas Bi-Bi-Si.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.